Het hoofdwachtwoord wijzigen

Alles uitvouwen | Alles invouwen

Om veiligheidsredenen raden we aan dat u het hoofdwachtwoord periodiek wijzigt. Als u vermoedt dat het hoofdwachtwoord gehackt is, wijzigt u het onmiddellijk.

Het hoofdwachtwoord kan niet worden gewijzigd in de volgende gevallen:

Het hoofdwachtwoord is op een ander apparaat gewijzigd en is niet gesynchroniseerd met het apparaat dat u momenteel gebruikt om het wachtwoord te wijzigen. Synchroniseer eerst al uw apparaten.

Het hoofdwachtwoord wijzigen

Als het hoofdwachtwoord op een ander apparaat is gewijzigd